Allahu Seb4knya Video Anak Sulung Arwh Siti Sarah Buat Ramai Tersentuh Hati,Minta Ziarah Pus4ra Ibu.Sempena sambutan hari ibu, ramai yang mengambil peluang untuk mengucapkan penghargaan kepada insan tersayang yang bergelar ibu lebih-lebih lagi di media sosi4l.


Walaupun ramai yang berbeza pendapat berhubung ucapan tersebut namun tujuannya lebih kepada menunjukkan penghargaan kepada ratu h4ti setiap anak-anak.


Ramai tersentuh v1deo hari ibu anak arwh Siti Sarah

V1deo perkongsian yang dibuat di ak4un Instagram Allahy4rhm Siti Sarah Raissuddin semalam berkenaan anak sulungnya, 


Uwais Al Qarni ternyata mengund4ng air mata kepada mereka yang menonton.


Tiba-tiba nak pergi pus4ra ibu

Dalam video tersebut, Uwais dilihat meminta datuknya, Raissuddin Hamzah berhenti sebentar di pus4ra ibunya secara tiba-tiba sewaktu baru pulang dari bermain golf.


Selepas sampai di tanah perkvburan, Raissuddin segera keluar dari kereta untuk menemani cucunya namun Uwais meminta izin untuk pergi ke pus4ra ibu se0rang diri.
Nak pergi s0rang ke pus4ra ibu

Akur dengan permintaan anak sulung kepada arwh Siti Sarah dan pelawak, Shuib Sepahtu, selebriti era 80an itu hanya mengangguk dan membi4rkan kanak-kanak terbab1t bersendirian.


Dapat dilihat Uwais yang benar-benar merindui sosok ibunya yang telah mningg4l dunia kira-kira dua tahun lalu.
Uwais buat mak2 seluruh Malaysia men4ngis

Walaupun v1deo yang dikongsikan mungkin sekadar lak0nan, namun ramai memahami bahawa per4saan dan realitinya adalah sama memandangkan 


Uwais kehil4ngan insan yang paling penting dalam kehidupannya di usia yang sangat muda.


Perkongsian tersebut telah membuatkan wargnet turut seb4k dan meng4kui menitiskan air mata sewaktu menonton video terbab1t.


Mereka juga menitipkan doa dan bacaan Al-Fatihah kepada allahy4rham dan berharap agar keluarga arwh Siti Sarah terutamanya anak-anak terus kuat dalam menghadapi uji4n dari Allah S.W.T.

Masa Uwais tatap gambar ibu dia terus rasa nak men4ngis

 
Semoga Uwais dapat jumpa ibu di syurga Semoga jadi anak soleh & letak ibu ditempat paling dalam di hati

Semoga Uwais & adik2 kuat dengan uji4n

Untuk rek0d, Shuib pernah bernikah dengan Allahy4rham Siti Sarah yang merupakan se0rang penyanyi terkenal sekitar Februari 2011.


Hasil perkongsian hidup, mereka telah dikurniakan 4 orang cahaya mata Uwais Al Qarni,  Dzahira Talita Zahr,Ariq Matin dan Ayash Affan.


Sumber: IG  sitisarahraissuddin

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post