"Dr Zaireen Zareena"P3nat Men4ngis Di Konti ,Sharifah Shahirah Tert1pu Dengan Cerita P4lsu D0ktor Itu.
P3nat menang1s di konti, Sharifah Shahirah @rara tert1pu dengan cerita p4lsu dr zaireen zareena. Ternyata selepas Dr Iqbal Hamdi, se0rang lagi individu meny4mar menjadi “d0ktor” yang tampil dengan cerita menyed1hkan.


Jika Dr Iqbal hanya v1ral di fb tapi individu yang memperkenalkan dirinya d0ktor sak1t puan di Hspital Gleneagles Pulau Pinang ini telah berkongsi “cerita p4lsu” dengan menelefon stesen radio, Suria FM pada sambutan Hari Ibu yang lalu.


P3nat Menang1s Di Konti

Dan ternyata, kisah sed1hnya itu membuatkan air mata penyampai radio Sharifah Shahirah @Rara dan Tyso mengalir selain rakyat Malaysia yang tersentuh h4ti mendengar kisahnya.


Sama seperti plot kem4tian isteri dan anak dari Dr Iqbal, “Dr Zaireen” pula berkongsi kisah sed1h kerana terpis4h lama dengan ibunya sebelum memaklumkan wanita berkenaan juga mningg4l dan mahu terbang ke Avstralia bagi menzi4rahi saudaranya. 


Gaya penceritaannya cukup sempurna hingga ramai mendoakannya sebelum menyedari ada sesuatu.


Dan keprih4tinan rakyat Malaysia yang “cepat sedar” kisahnya adalah p4lsu dikongsikan oleh individu bernama Pqah Ramli yang berbalas mesej bersama penyampai radio 


Rara sebelum ia disahkan benar oleh Sharifah Shahirah yang juga tahu bahawa satu Malaysia tert1pu dengan drama d0ktor tersebut.


Berikut adalah perbualannya bersama Rara.


For the 1st time ever, aku berb4las message dgn artis ya..Kak Rara. Punc4nya sebab kisah so called Dr. Zaireen Zareena. 1 Malaysia kena game.


Letak sini sebagai pering4tan dan pengaj4ran zaman sekarang ni jangan mudah perc4ya orang walaupun kita rasa dia tak ada m0tif pon untuk t1pu kita.


Sharifah Shahirah @Rara Tert1pu Dengan Cerita P4lsu ”Dr Zaireen Zareena”


Siapa yang selalu dengar Suria fm maybe follow kisah Dr Zaireen ni. Anak y4tim yang terp1sah dengan ibu k4ndung dan dibesarkan di rumah kebajikan anak y4tim. Dia call Suria FM dengan misi menjejak ibu k4ndung dia berbngsa c1na.


Dia kenalkan diri dia sebagai Zaireen Zareena binti Abdullah. Bertugas sebagai d0ktor O&G di Hspital Gleneagles Penang. Tak pernah berk4hwin.


Rasanya since Jumaat lepas dia call cerita kisah dia ni. Akhirnya petang tadi dah dapat info yang Dr. Zaireen dah dapat jejak ibu k4ndung dia dan adik beradik kandung dia melalui sese0rang yang bernama Sabariah.


Panjang kalau nak cerita kisah dia. Tapi seriously men4ngis tersedu sedan dengar kisah dia. Boleh dengar rak4man kat ig suria fm.


Penceritaan dia sangat meyakinkan kan?? Mal4ngnya hari ni terb0ngkar yang dia men1pu.


Aku search fb dia sebab teringin nak tengok empunya badan lepas dengar kisah sed1h dia dan nak follow lah. Tapi lain pulak yang aku jumpa.


Post2 lama dia mencari rumah sewa dengan suami oku. P3lik kan kalau difikirkan balik. Apa m0tif dia men1pu?? Apa faedahnya. Kemungkinan besar ment4l illness lah kot.


Jadi disebabkan aku tersedar awal yang 1 Malaysia sebenarnya kena game, aku pon reply iuga story Kak Rara bagitau yang aku sy4k kita semua kena game.


Tak sangka Kak Rara reply. Dia bagitau dah dapat tau kena t1pu sebelum Maghrib tadi. Tak sabar nak tunggu esok pended4han dari Suria FM pasal kisah ni. Stay tuned.


Sumber:HM

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post