Kolaborasi Ebit Liew Bersama TikT0ker Terkenal Buat Ramai Terk3jut ,Jauh Terbang Ke Jepun. Pend4kwah bebas terkenal, Ebit Lew atau nama sebenarnya Ebit Irawan Ibrahim Lew menjadi bualan h4ngat ramai apabila dia tampil berkolaborasi dengan influencer p0pular dari Jepun, Bayashi.


Menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik oleh influencer yang berusia 39 tahun itu, keliahatan dia dan Bayashi sedang memasak nasi goreng bersama-sama telah meng3jutkan ramai.


Difahamkan, Ebit Lew telah terbang jauh ke Tokyo, Jepun demi membuat konten masakan dengan hanya memakai jubah berwarwa putih.Dalam video berdurasi pendek itu, mereka telah menjamah nasi goreng tersebut sebaik sahaja selesai dihidangkan di atas pinggan dan lebihan hidangan tersebut diberikan kepada se0rang gel4ndangan.


Sehingga kini, perkongsian tersebut telah berjaya meraih lebih 94,000 tanda suka dan mendapat lebih 700 komen selepas dimuat naik di laman Instagramnya.


Net1zen tak sangka Ebit Lew kolaborasi dengan Bayashi!

Susulan itu, menjengah ke ruangan komen, rata-rata net1zen tidak menyangka kolaborasi antara Ebit Lew dan Bayashi yang tid4k terfikir dek akal.
Another level dah ustaz kita sekarang!

Malah, ramai yang memuji Ebit Lew kini sudah ber4ni memulakan langkah baharu demi memperluaskan 


dakw4hnya dan berharap dia sentiasa dibawah lindungan Allah selalu serta dipermudahkan segala urusan.Sekadar info, Bayashi mempunyai lebih 48 juta pengikut di TikT0k yang popular dengan konten pelbagai jenis masakan di aplikasi tersebut.


Sumber:Ebit Lew

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post