Konvo sama2, pasangan k3mbar buat Permaisuri Selangor keliru atas pentasIstiadat Konvokesyen Universti Teknologi Mara (UiTM) yang berlangsung sejak minggu lalu sememangnya menjadi antara perh4tian umum apabila ramai graduan yang berkongsi gambar dan video sewaktu mengambil skrol.


Bagi skrol di istiadat konvokesyen

Namun begitu, v1deo yang dikongsikan pengguna TikT0k dikenali sebagai Nazmi Ramli paling menjadi perh4tian apabila ramai yang terhibur melihat reaksi 


DYMM Tengku Permaisuri Selangor Tengku Permaisuri Norashikin sewaktu menyampaikan skrol kepada para graduan.


Permaisuri nampak kel1ru

Mana tidaknya, baginda seakan terk3jut dan keliru apabila dua orang penerima skrol berwajah mirip dan mempunyai nama yang hampir sama.


Ternyata mereka adalah k3mbar seiras dan pengguna TikT0k itu menjelaskan bahawa kedua-dua graduan berkenaan adalah sepupunya.“Lah ada dua”

Perkongsian tersebut telah menarik perh4tian ramai sehingga mendapat tontonan melebihi 1 juta viewers di aplikasi TikT0k selepas sehari dimuat naik.


Menjengah ke ruangan komen, rata-rata meng4kui terhibur melihat situasi tersebut memandangkan Permaisuri Selangor sendiri kel1ru dengan pasngan k3mbar yang bergraduasi tempoh hari.


 Anak2 k3mbar ni memang mengel1rukan kadang2
Comel muka Permaisuri keliru
Tahniah buat pasangan k3mbar

 Tak tahu mana awal mana hujung video
Apa-apa pun, tahniah buat pasangan k3mbar terb4bit dan semoga terus maju jaya di masa hadapan.


Sumber: Nazmi Ramli

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post