Mesra Jalan Beriringan Gelagat Kucing Sweet Cvri Tumpuan Ramai"H0rmat Sikit Orang Single Ni Ye Cing"


Gara-gara terkenal dan comel dipandang, itulah antara sebab kucing sering menjadi pilihan ramai untuk dijadikan sebagai haiwan peliharaan. 


Selain itu, mereka juga sangat manja sekali gus dapat menjadi penyeri hidup sese0rang apabila dilanda masal4h atau kesed1han.


Bukan sahaja si comel kucing ini bijak dan manja malah kadang kala kelakuan lucunya mengund4ng pemilik juga hairan terutama apabila merayap keluar rumah namun perlu di jemput pulang.


Walaupun comel, kadang-kadang kucing ni ada perangai an3hnya sendiri seperti yang terjadi dalam sebuah video vir4l ini.Menerusi satu video tul4r di laman tikt0k yang dimuatnaik oleh @fazhanimraznfhr memaparkan dua ekor kucing yang sedang berjalan.


Namun apa yang mencvri perh4tian ialah cara dua ekor kucing berjalan, dimana mereka kelihatan begitu ‘sweet’ kerana berjalan beriringan antara satu sama lain.


“Yang 2 ketol ni terlebih selesa tiap hari jalan terkedek² mcm kembor si4m, ikot mami ke kedai cari whiskas tp kedai tutuppp sbb awal pagi lagi ,” tulis @fazhanimraznfhr di ruangan kapsyen.

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat pelbagai komen dari net1zen yang rata-rata terhibur dengan gelagat kucing tersebut.


Komen net1zen:Sumber:TT

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post