"Muka Pun Dah Macam Orang Sana"Aoran Aziz Sekeluarga Ke Jepun Anak Sulung Tamat Belajar.


Anak sulung pelak0n popular, Datuk Aaron Aziz baru-baru ini telah berjaya menamatkan pengajiannya setelah tiga tahun menuntut ilmu di Jepun.


Perkara itu dikongsikan olehnya di laman Instagram miliknya dengan melu4hkan rasa syukur dengan berkongsi momen-momen semasa dia dan keluarga hadir ke majlis konvokesyen anak sulungnya.


Difahamkan Danish Anaqi berjaya memperoleh pra diploma di sebuah kolej di negara matahari terbit itu.


“SubhanAllah Alhamdulillah Allahuakhbar. Terima kasih Allah kerana mel1ndungi anak saya untuk tiga tahun ini. Danish, Daddy sangat bangga, gembira dan bersyukur.


“Awak dah capai banyak perkara yang tid4k pernah Daddy capai dan awak akan lebih berjaya lagi selepas ini. Awak lalui semua hal4ngan, uj1an dan kesus4han dan telah memberi inspirasi kepada orang lain.” tulisnya di bahagian kapsyen.


Pelakon berusia 47 tahun itu turut menitipkan pesan buat anak lelaki tungg4lnya itu supaya mengimbangi antara kejayaan di dunia dan juga di akhir4t.


“Apa yang Daddy minta daripada awak adalah untuk berjaya di akhir4t juga dan itu akan menggembirakan Daddy lebih dari segala-gala yang ada di dunia ini.


“Menjadi anak yang soleh, tak tinggalkan solat dan terus berdoa dan miliki akhlak yang baik serta disayangi Allah dan ikut ajaran junjungan kita Rasulullah SAW.” tambahnya.


Menjengah ruangan komen, rata-rata warg4net mengucapkan tahniah kepada Danish sambil berseloroh mengatakan wajahnya seperti orang Jepun.
Sumber: hm

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post