Pelak0n Zaki Azeman Dah Jadi Bapa ,Isteri Selamat Bers4lin Anak Lelaki"Selepas Bert4rung K0ntraksi Siang Malam"Pelakon Zaki Azeman kini sudah bergelar se0rang bapa selepas isterinya iaitu Siti Nur Shahira Ahmad atau lebih dikenali Raa Suzuran selamat mel4hirkan anak sulung mereka pada Sabtu.


Menerusi perkongsian di Instagram, Raa, 24, memaklumkan dia selamat mel4hirkan bayi lelaki itu di Hspital Wanita dan Kanak-Kanak, Seri Kembangan, Selangor kira-kira pukul 5.06 pagi.Zaki menenangkan isteri sewaktu s4kit k0ntraksi.


"Alhamdulillah, setelah bert4rung dengan k0ntraksi dari siang sampai malam, pukul 5.06 pagi bayi selamat dilah1rkan secara normal," tulisnya.


Dalam pada itu, adik kepada penyampai radio Jaa Suzuran itu juga mem0hon maaf kerana dia dan Zaki t1dak dapat menjawab panggilan dan mesej daripada kenalan kerana seharian tidak dapat tidur.


"Yang mana telefon saya dan Zaki, maaf kami memang 'jetlag' lagi tak tidur dari kelmarin. Nanti kami balas ya," ujarnya.


Sebelum ini, Zaki pernah berkongsi pengalaman isterinya mengalami alahan t3ruk di awal keham1lan.


Kata Zaki, satu perkara yang tidak boleh dilupakan apabila isterinya mengid4m minuman malt jenama Milo walaupun tidak pernah menyukainya sebelum ini.


"Tiga bulan pertama hamil, isteri memang alami alahan t3ruk sehingga kerap munt4h.


"Ada ketika dia mer4juk sebab saya tidak dapat membantunya yang munt4h di tengah malam disebabkan terlalu lena tidur.Zaki kini bergelar se0rang bapa.


"Dia juga sudah mula suka minum Milo selepas menikmatinya ketika kami di Kundasang, Sabah. Manalah saya nak cari lori Milo?," ceritanya.


Sumber:Mstar

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post