Raut Muka Seperti Bapanya Faizal Hussien ,Kini Raih Perhatian"Gadis Ini Pelajar MRSM ,Cerdik Dan Cantik"
Bahkan sampai ke hari ini pun masih ramai yang boleh mengingati jalan cerita filem popular tersebut dan lebih mengenali dirinya dengan gelaran Roy.


Lawa anak gadis Faizal Hussein dan Suhaila Sulaman! Sebut sahaja nama Faizal Hussein pasti ramai yang terkenang filem-filem box office lakonannya. Penangan filem G1la-G1la. Remaja pada tahun 1986 misalnya telah berjaya melonjakkan nama Faizal Hussein di persada seni tanah air.


Yang pasti, kehebatan anak seniman Allahyarham Hussein Abu Hassan dan Allahy4rhamah Mahyon Ismail di pentas lak0nan tetap teguh meskipun Faizal kini mencecah usia 55 tahun.


Bagi peminat seni negara, bakat Faizal Hussein tidak perlu dipertikaikan lagi. Cukup berdisiplin di set penggambaran dan mampu membawa watak yang diberikan dengan sebaik mungkin antara faktor mengapa dirinya kekal relevan sampai sekarang.Menerusi perkongsian Suhaila di media sosi4l miliknya, anak gadis mereka iaitu Fazryn kian meningkat dewasa dan semakin cantik. Fazryn menyambut ulang tahun kel4hiran ke-17 pada 5 Jun lepas.


Sudah menjadi lumrah anak seni dan public figure, pastinya kehidupan dan keluarga Faizal Hussein turut menerima tempi4s dunia glamor. Selain penampilan suri hatinya, Suhaila yang juga seorang pelakon satu masa dulu, kelibat anak-anak Faizal turut menjadi perh4tian peminat.


Momen sambutan hari l4hir Fazryn diraikan bersama ibu bapa dan adik lelakinya di sebuah hotel ternama. Mengam4ti wajah manis anak gadis ini, pasti ramai peminat terkenang wajah arwah neneknya iaitu Mahyon Ismail.


Mengam4ti wajah kedua-dua cahaya mata ini, mereka berdua mewarisi kecantikan dan wajah tampan Faizal dan Suhaila. Fazrick misalnya cukup berbakat 


dalam bidang seni sama seperti ibu dan bapanya tidak kurang juga Fazryn yang cemerlang dalam akademik dan bersekolah di Maktab Rendah Sains Mara (MRSM).


Faizal Hussein dan Suhaila mendirikan rumah tangga pada tahun 2004. Hasil perkongsian hidup, pasangan ini dikurniakan sepasang cahaya matai aitu Fazryn dan Fazrick yang kini berusia 14 tahun.


Disifatkan antara pasangan selebriti yang merendah diri dan saling melengkapi di antara satu sama lain, kemesraan Faizal Hussein dan isteri tersayang sentiasa dicemburui peminat.


Lebih mengagumkan ialah cara Suhaila mendidik dan membentuk kedua-dua anaknya dengan penuh perhatian dan kasih sayang. Apa saja yang diminati mereka, baik Suhaila mahupun Faizal… mereka sepakat menyokong kehendak Fazryn dan Fazrick.


Walau sudah berbelas tahun menjadi suami isteri namun kedua-duanya seperti pasangan baru berkahwin. Ada saja masa terluang, pasti mereka meluangkan masa bersama.


Sumber : hm

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post