Rindu Yang Tiada Penghujung ,Anak Kongsi Bapa Beli Nasi Lemak Lupa Isteri Dah Tiada.Baru-baru ini seorang individu telah berkongsi mengenai kerinduan yang tiada penghujung bapanya, Mat Nasir akan isterinya yang baru sahaja mningg4l dunia pada 16 Mei yang lalu.


Individu tersebut, Siti Nur Aqirah menceritakan bahawa bapanya pernah membeli nasi lemak di waktu pagi namun terlupa isterinya, Norlida Yaacob telah tiada.


Menurut laporan Harian Metro, Siti memaklumkan bapanya bukan seorang yang mudah mengalirkan air mata namun menjadi seb4k kerana terlalu merindui isterinya.


Abah beli nasi dan mungkin dia terlupa yang cinta hatinya iaitu maa (ibu) sudah tiada. Abah lihat katil maa lama sangat, kemudian dia men4ngis.


Siti berkongsi ibunya mengh1dap pneumonia dan angin ahmar hingga membuatkan arwh tidak dapat berjalan. Walau bagaimanapun, bapanya tidak pernah meninggalkan wanita itu meskipun telah s4kit selama tujuh tahun.


Sekarang kami tid4k tinggalkan abah berseorangan dan abah nampak semakin baik, mungkin kerana anak dan cucu berada di sisinya. Abah juga melawat kvbur maa setiap pagi.Moga yang baik-baik sahaja kami doakan dan salam tkziah juga kami ucapkan buat Siti sekeluarga.


Sumber:hm

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post