Net1zen Terubat Rindu Lihat Wajah Tular Kanak-Kanak Perempuan Mirip Arwh Siti Sarah


Tul4r baru-baru ini video seorang kanak-kanak yang dikatakan bagai pelanduk dua serupa dengan penyanyi terkenal, Allahy4rhamah Siti Sarah Raisuddin.

‘Seb4k hati’Menerusi sebuah video yang dimuat naik di TikT0k, memaparkan seorang kanak-kanak perempuan berbaju oren dan berhijab yang dikatakan wajahnya saling tak tumpah seperti arwh Siti Sarah terutama pada senyuman manisnya.

Walau bagaimanapun, kanak-kanak tersebut tid4k diketahui identitinya.Menjengah ke ruangan komen, rata-rata wargnet seb4k dan apabila mereka melihat rupa kanak-kanak tersebut sedikit sebanyak telah terubat kerinduan terhadap pelantun lagu Kesetiaan itu.

Terdahulu, pada 9 Ogos 2021, Siti Sarah telah mengh3mbuskan nafas terakhirnya selepas bert4rung nyawa melawan v1rus di Hspital Canselor Tuanku Muhriz (HCTM) Universiti Kebangsaan Malaysia.

Sebelum itu, arwh menjalani pembed4han melahirkan bayi lelaki iaitu Ayash Affan ketika kandungannya berusia lapan bulan. Jnaz4h kemudiannya selamat dikebum1kan di Tanah Perkvburan Islam Kampung Sungai Pusu, Gombak.

Sumber :hm

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post