Perempuan Itu Berjaya Tawan Hati Penonton , T1ndakan Berdiam Diri Erma Fatima Berbaloi.

Kejayaan Perempuan Itu yang berjaya meny3ntuh hati penonton membuktikan karya itu bukan seperti apa diperkatakan menerusi kontr0versi menyelubungi drama berkenaan sebelum ini.

Pelak0n dan penerbit Erma Fatima, 55, berkata, dia memilih mendiamkan diri kerana ingin membuktikan dengan karya penuh meskipun t3ruk dih1na dan menerima kata-kata k3caman net1zen.

Katanya lagi, dia juga tidak cuba menegakkan benang yang basah kerana kontr0versi yang melanda adalah satu kesal4han yang tidak perlu ditegakkan.

Mimi Lana (kanan) dan Siti Hariesa selaku teraju utama Perempuan Itu.

"Satu ketika dulu saya dih1na, dim4ki, disumpah seranah kerana kealpaan kami pada satu klip yan terlepas dimuat naik di media sosi4l.

"Saya mendiamkan diri dan saya ditudvh tidak bert4nggungjawab. Saya berjanji akan menjawab semua c3muhan itu dalam karya saya itu nanti apabila ia ditayangkan.

"Apa yang ingin saya sampaikan dalam drama ini bukanlah pada satu klip itu. Sal4h tetap s4lah. Kami tidak boleh menghalalkan yang har4m... saya akur akan perkara itu," katanya.

Erma berkongsi perkara itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di TikT0k miliknya pada Jumaat.

Drama Perempuan Itu diselubungi k0ntroversi apabila pelak0n utamanya, Zul Ariffin memuat naik babak ghair4h di media sosi4lnya sehingga ia menimbulkan kemar4han masyarakat.

Menerusi klip tersebut, Zul dilihat mendukung aktres Siti Hariesa dengan aksi tidak sen0noh yang disifatkan sebagai tidak sesuai untuk tontonan masyarakat di negara ini.

Erma mengucapkan terima kasih buat seluruh tenaga pekerja Perempuan Itu.

Erma sebagai penerbit turut menerima pelbagai kec4man susulan ins1den tersebut.

Sementara itu, Erma turut melahirkan penghargaan buat semua barisan pelak0n Perempuan Itu bersempena episod terakhir drama tersebut yang ditayangkan pada malam Khamis lalu.

Selain Zul Ariffin dan Siti Hariesa, drama tersebut turut dibintangi oleh Mimi Lana, Eman Manan, Azizah Mahzan, Iqbal Zulkifli dan ramai lagi.

Sumber:TT

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post