(VIDEO) Lamborghini Syamsul Yusof berasap, netizen kaitkan dengan kifarah AllahTULAR satu video yang memaparkan sebuah kereta mewah jenama Lamborghini milik pengarah sensasim Syamsul Yusof mengalami ker0sakan sehingga mengeluarkan asap.


Menerusi perkongsian pengguna akaun TikTok @syaza, kelihatan Syamsul yang memandu kenderaan itu tiba-tiba berhenti di tengah jalan.


Suami kepada Puteri Sarah Liyana dan Ira Kazar itu dilihat keluar dari kereta berwarna emas itu sambil memeriksa keadaan.


Namun, apa yang mencuri perhatian ialah, keada.an Syamsul yang tidak panik dan masih mampu menghisap rok0k sambil memerhatikan keretanya yang mengeluarkan asap tebal.


Pun begitu, punca sebenarnya keadaan itu berlaku tidak dapat dipastikan. Bagaimanapun, kej4dian tersebut difahamkan berlaku semalam (Ahad) di sekitar kawasan Kuala Lumpur.


Menerusi pemerhatian URTV di ruangan komen, rata-rata netizen meninggalkan pelbagai reaksi atas kej4dian yang berlaku itu.


“Alhamdulillah, syukur kereta inilah yang Sarah cakap tempoh hari tu supaya jual untuk bayar nafkah kepadanya. Kifarah itu pasti Ya Allah.


“Ujian untuk abang Sol sebab buat Puteri Sarah macam tu.


“Ujian demi ujian tanpa kita sedar. Perlahan-lahan jatuh sehingga kita sedar dan bangkit dengan dekatkan diri dengan Allah.


“Kereta mahal-mahal boleh jadi macam tu, peliknya. Apa-apa pun, semoga dipermudahkan. Ingatlah anak-anak dan isteri pertama,” komen netizen.


Sehingga kini, video terbabit yang dimuat naik 23 jam yang lalu itu telah meraih 1.3 juta tontonan.


Sebelum insiden itu berlaku, pengarah filem pecah panggung, Mat Kilau: Kebangkitan Pahlawan itu sempat berswafoto dengan seorang penunggang motosikal yang merupakan peminatnya di tengah kesesakan lalu lintas di Bukit Bintang, Kuala Lumpur.Sumbar; UtusanTV

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post