(Video) Tak Dipanggil ‘Baby’ Punca Lelaki Mengamuk Baling Air Panas Pada Muka Budak 4 Tahun


Baru-baru ini, tular satu video di TikT0k memaparkan seorang lelaki meng4muk dalam sebuah restoran hingga melempar air panas pada muka se0rang kanak-kanak berusia 4 tahun.


Difahamkan punca lelaki tersebut mengamuk adalah disebabkan pekerja restoran itu enggan memanggilnya dengan panggilan abang atau baby. Serius ah?


Lelaki mengamukMenurut Ketua Polis Daerah Subang Jaya Asisten Komisioner Wan Azlan Wan Mamat, tindakan pekerja yang memanggilnya ‘pakcik’ membuatkan lelaki itu berang.


Lelaki itu membaling makanan serta minuman panas lalu terkena seorang kanak-kanak berusia empat tahun. Pemilik restoran membuat laporan polis selepas video yang memaparkan insiden itu tular di media s0sial.


Dalam video tersebut, lelaki itu juga bertindak dengan menendang meja kedai beberapa kali dan membaling beberapa biji kerusi.


Menjengah ke ruang komen, rata-rata netizen berasa kasihan dan geram terhadap tindakan lelaki itu membaling air panas tepat kepada muka seorang kanak-kanak
Pihak polis kini sedang berada dalam usaha untuk mengesan dan menangkap svspek tersebut. Orang ramai yang pernah mengetahui lelaki berkenaan diminta menghubungi talian 03-78627100 (Pusat Kawalan Daerah, Subang Jaya) atau Pegawai Penyiasat Inspektor Dinesh Ganasan di talian 011-33094457.


Kredit: Majoriti I TikTok

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post