Allahuakhbar Did3ra Suami Hingga M4ut , Mngsa Tak Kongsi Hal Rumah Tangga Pada Keluarga.

Kisah sorang wanita yang mninggal dunia dipercayai akibat did3ra suaminya di sebuah pangsapuri di Sungai Long, Kajang pada Ahad lalu mengundang simpati orang ramai.

Menurut laporan Harian Metro, mangsa Azween Noor Alias, 38, dibawa ke sebuah hospital swasta dalam keadaan tidak sedarkan diri oleh suaminya Mohamed Imran Mohamed, 32, sebelum perbuatan lelaki itu terb0ngkar hasil pemer1ksaan pegawai perubatan.

Mngsa tak kongsi hal rumah tangga

Adik mangsa Azmir Alias, 37, berkata, kali terakhir mereka bertemu adalah pada Aidilfitri lalu selain menyifatkan arwh sebagai pendiam.

“Arwh tidak pernah bercerita mengenai rumah tangganya, kami juga jarang bertemu arwh.

“Arwh memang seorang yang pendiam, dia bercakap apabila perlu sahaja, dia tidak pernah bercerita soal rumah tangganya.

“Ada dia beritahu mengenai suaminya yang kerap kerja di luar kawasan,” katanya.

Azmir berkata, keluarga juga tidak lagi bertemu dengan suaminya (susp3k) selepas arwh mendirikan rumah tangga enam tahun lalu.

“Suaminya tidak membenarkan arwh ke rumah ibu, kami juga pelik dengan sikap lelaki itu.

“Pernah satu ketika ibu ke rumah arwh namun dihalau lelaki terbabit menyebabkan sehingga kini ibu tidak pergi ke rumah arwh,” ujarnya.

Tambahnya, dia sekeluarga ingin melakukan permohonan bagi menjaga dua orang anak arwh masing-masing berusia enam dan tiga tahun yang kini dijaga Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM).

Sementara itu, seorang pengguna laman Fb, Ummi ImanNurin yang dipercayai kakak mangsa ada memuat naik beberapa hantaran berhubung pemergian Allahy4rham Azween Noor.

Al-Fatihah!

Saya selaku anak sulung, dah buat dari awal sampai akhir

Rehat la Angah, azab di dunia sudah berakhir…

Terdahulu, Ketua Polis Daerah Kajang Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan berkata, pihaknya menerima laporan berhubung kejadian terbabit pada 12.15 tengah malam Ahad lalu.

“Mngsa dihantar oleh suaminya dan selepas mendapat tahu isterinya disahkan sudah mninggal dunia, dia menghil4ngkan diri.

“Pemeriksaan awal pegawai perubatan terb4bit mendapati terdapat kesan ced3ra dan leb4m di seluruh badan mangsa. May4t mangsa kemudian diserahkan ke Hspital Serdang untuk tujuan bed4h siasat,” katanya.

Mohd Zaid berkata, hasil bed4h siasat mendapati punca kemati4n mngsa akibat dipukul objek tumpul sehingga mengalami kec3deraan dalaman serius selain terdapat kesan keced3raan di seluruh badan.

Susulan kejadian itu, usaha mengesan susp3k sedang giat dijalankan dan orang ramai yang mempunyai maklumat boleh menghubungi Pegawai Penyiasat Asisten Superintendan R K Umesh di talian 012-6114900 atau balai polis berdekatan.


Hebahan net1zen untuk jejaki suspek

Sumber: Hm

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post