MK K-Clique Jaga Batas Dalam Bidang Lak0nan , Sedar Dah Jadi Suami.

Penyanyi rap, MK K-Clique memaklumkan dia perlu lebih berhati-hati dan menjaga batas sebagai anak seni apatah lagi sudah mendirikan rumah tangga.

Menurut lap0ran Utusan, MK atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin Hamdan berkata, dia mengambil maklum tentang had yang perlu dijaga supaya tidak mel4nggar batas.

“Bahkan dalam lak0nan itu sendiri, tidak semudah itu untuk se0rang pelakon melangkaui batas.

“Saya tahu perkara yang perlu saya jaga dan tid4k akan sewenang-wenangnya mel4nggar had sebagai seorang suami. Jadi semestinya saya akan jaga perkara itu,” kata ahli kumpulan K-Clique itu.

Untuk rek0d, penyanyi berusia 27 tahun itu sah menjadi suami kepada Siti Hajaar Syeikh Nordin, 26, dalam satu majlis pernikahan di Masjid Jami’il Huda, Kampung Melayu Ampang, Ampang pada 16 Jun lalu.

Kisah perk4hwinan MK menjadi bualan ramai di media sosi4l dimana rata-rata senang melihat personaliti isterinya yang sopan santun serta sejuk mata memandang.

Meskipun bergelar anak Datuk Seri, net1zen menyifatkan Siti Hajaar seorang yang merendah diri kerana dilihat sering tampil bersederhana dengan hanya memakai jubah atau abaya.


Sumber: omm

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post