Pakcik Mngsa Terakhir Kepala Air Dedah Anak Buah Pernah Berkata Hasrat Mahu Terkenal"Fatin Balik Ya"

Tinggal seorang lagi mngsa tragedi kepala air di Jeram Air Puteh, Kemaman yang belum ditemui memandangkan sembilan lagi sudah disem4dikan.

Difahamkan, Putri Nur Fatin yang merupakan mngsa ke-10 tragedi tersebut belum dijumpai walaupun misi mencari dan menyelamat masih giat dijalankan.

Bapa saudara harap anak buah segera ditemui

Menerusi perkongsian TikTok bapa saudaranya dikenali sebagai Syawal Eiyi, dia berharap supaya anak kakaknya yang dipanggil Fatin supaya muncul. Dia juga sudah beberapa kali kelokasi pencarian bagi membantu mengesan anak saudaranya yang masih hil4ng.

Impian mahu terkenal tercapai

Luah Syawal lagi, mereka seisi keluarga masih menanti kepulangan Fatin dan menyatakan yang anak buahnya itu pernah menyuarakan hasrat terkenal seperti artis. Ternyata, keinginannya kini sudah ‘tercapai’.

“Pulang ye paksu tunggu Fatin…kami semua tunggu Fatin..ingat tak Fatin nak orang kenal mcam artis ni semua org dah kenal fatin…pulang ye,” tulis bapa saudara.

Semoga segera ditemui

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang mendoakan agar mngsa terakhir tr4gedi tersebut segera ditemui memandangkan sudah hampir dua minggu kejadian tersebut berlaku.

Tinggal seorang lagi mngsa

Muncul la dik, walau awak dimana

Semoga usaha para keluarga berhasil

Terdahulu, 10 sekeluarga dilaporkan lem4s sewaktu berkelah di Tasik Hutan Sungai Air Putih. Perkara tersebut diketahui selepas satu may4t hanyut di kawasan kampung sebelum memb0ngkar tr4gedi yang berlaku.

Difahamkan mngsa yang terlibat mungkin dibawa arus deras dari kepala air yang berlaku. Setakat ini, sembilan daripada mngsa sudah ditemui dan dikebum1kan manakala seorang lagi masih hil4ng.

Sumber: TT

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post