Ramai Yang Cakap Seiras , Azrinaz Mazhar Kagum Dengan Kecantikan Puteri Ameerah.

Bekas wartawan penyiaran TV3, Azrinaz Mazhar Hakim telah melu4hkan rasa kagum apabila cahaya matanya bersama bekas suami, 

Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Brunei Darussalam, Sultan Hassanal Bolkiah iaitu Duli Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah membesar menjadi seorang gadis yang cukup cantik.

Kongsi gambar terkini Puteri Ameerah

Perkara tersebut dizahirkan oleh Azrinaz di media sosi4lnya apabila memuat naik beberapa keping gambar Puteri Ameerah yang sudah meningkat dewasa apabila kini sudah berusia 15 tahun.

Menerusi hantaran tersebut di Instagram, beliau menyatakan yang gambar anakandanya telah tul4r sejak beberapa hari kebelakangan ini dan 

Azrinaz juga telah memuat naik semula video yang diperoleh dari media sosi4l selepas ramai yang meninggalkan komen serta direct message (DM) kepadanya.

Ramai kata seiras

Tambahnya lagi, ramai juga yang mengatakan Puteri Ameerah dan Azrinaz hampir mirip setelah baginda semakin meningkat remaja.

Isteri kepada  Feroz Khan Abdul Hamid ini juga turut memuji kecantikan dan penampilan anakandanya yang cukup ‘simple’ namun tetap kelihatan elegan.

Gambar awak telah tul4r sejak beberapa hari lalu. Saya menerima banyak ‘direct messages’ dan tag.

Ramai yang kata kita seiras, keanggunan dan kecantikan kamu sungguh mempersonakan,” ujarnya.

Cantik sangat, seiras dengan ibunya

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang bersetuju dengan tanggapan tersebut lebih-lebih lagi melihat wajah terkini Puteri Ameerah.

Antara anak2 sultan yang tercantik

Kalau jalan berdua mesti macam kakak dengan adik

Tak jemu mata memandang

 

Untuk rekod, Azrinaz Mazhar Hakim  pernah mendirikan rumah tangga dengan Sultan Brunei Darussalam, Sultan Hassanal Bolkiah sekitar tahun 2005, namun telah berpis4h pada tahun 2010.

Hasil perkongsian hidup, bekas wartawan penyiaran berkenaan telah mel4hirkan dua orang cahaya mata iaitu  Pengiran Muda ‘Abdul Wakeel dan Puteri Ameerah.

Sekitar tahun 2018, beliau kembali bergelar isteri apabila bernikah dengan seorang usahawan dan dikuriakan dua orang cahaya mata perempuan.

Sumber: Ig Azrinaz Mazhar Hakim

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post