Hidap Peny4kit Kanser Rahim , Jasmin Hamid Mohon Doa Sihat Dan Selamat Jalani Pembedahan.

Aktres Jasmin Hamid mohon doa dari orang ramai supaya bebas dari kanser rahim dan selain menyatakan menjalani pembed4han kecil pada hari ini.

Kata pelak0n berusia 51 tahun itu, dia merupakan penghidap k4nser rahim serta mended4hkan cyst merupakan faktor hormonnya terganggu dan mengalami pendar4han rahim.

“Mohon doa dari kalian untuk Allah lancar dan mudahkan semua prosedur pembed4han dan bebas k4nser rahim.

“Saya ada cyst dan hormon saya dah huru hara hingga jadi pendar4han pada rahim saya,” tulisnya di kapsyen.

Dalam pada itu, Jasmin yang terkil4n dengan sesetengah komen berkenaan potongan badannya memberitahu bahawa masal4h kesihatannya itu merupakan punca utama berat badannya meningkat.

“Sebelum ini ramai yang kata saya dah gemuk hingga ada kalanya kata-kata orang itu, mengguris perasaan saya tanpa bertanyakan tahap kesihatan saya dan buatkan saya tertekan untuk berjumpa dengan sesiapa.

“Tak ada siapa pun dalam dunia ni nak gemuk termasuklah saya,“ katanya.

Walau bagaimanapun, pelakon drama Anak Beranak Abe Yie memaklumkan dia sudah memafkan individu-individu yang melontarkan kata-kata mengguris hati kepadanya.

Semoga cepat sembuh

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata pengikut dan selebriti mendoakan supaya pembedahan berjalan lancar dan memberi kata-kata semangat buat Jasmin.

Semoga dipermudahkan

Terdahulu, Jasmin mengakui dirinya terkejut apabila tular d4kwaan palsu mengatakan dirinya sedang bertarung nyawa akibat saluran tersumbat.

Rentetan daripada peristiwa tersebut, dia tampil menafikan d4kwaan tersebut dan meminta pihak berkenaan berhenti menyebarkan berita tidak benar.

Sumber: Ig Jasmin Hamid

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post