Watie Ni Hati Dia Tak Tahu La Diperbuat Daripada Apa, Bertuah Shuib Dengan Anak-Anak Dia-Net1zen

Di awal perkenalan pasangan Shuib dan Watie di landa dugaan dan ujian yang cukup besar namun mereka berdua berjaya mengharungi dugaan tersebut dan berakhir di jinjang pelamin.

Neti1zen juga memuji kesabaran dan ketabahan Watie dalam mengharungi situasi berkenaan. Kini ramai yang sudah mula membuka mata terhadap sikap sebenar Watie dan mengapa Watie di pilih oleh Shuib untuk menjadi isterinya.

Net1zen juga berkata mereka berdua cukup sepadan kerana saling melengkapi antara satu sama lain. Watie juga banyak berk0rban kerana sudi menerima pasangan yang mempunyai anak serta menerima tempias populariti Shuib apabila perlu berhadapan dengan media kerana kehidupan Shuib sebagai seorang yang di kenali ramai.

Netizen menyifatkan Watie sebagai seorang wanita yang kuat kerana di dalam situasi mencabar beliau masih lagi bertahan dan mampu menghadapi dugaan di mana beliau sendiri perlu menguruskan em0si diri, pasangan serta Netizen yang cukup kuat mengkritik beliau dan Shuib ketika di awal perkenalan dahulu.

Netizen juga mendoakan supaya Watie terus kuat menjadi tulang belakang kepada Shuib serta tidak putuus asa dengan apa jua komen negatif net1zen demi menyokong suaminya itu.

Menerusi perkongsian terbaru di instagram Shuib, usahawan dan penyampai radio tersebut memuatnaik satu hantaran video yang memaparkan beliau, Watie dan anak- anak mengunjungi kuubur arwh isterinya Siti Sarah Raissuddin sempena hari lahir arwh pada 15 September.

Di ruangan kapsyen juga Shuib turut mendoakan arwh isterinya itu dengan berharap agar arwh isterinya di tempatkan dalam kalangan orang yang beriman dan di syurga yang paling indah. Doa Shuib lagi supaya Allah akan temukan mereka sekeluarga kembali di syurga nanti.

Di ruangan komen, hantaran video tersebut meraih perhatian net1zen yang sehingga kini masih lagi merindui arwh Siti Sarah.


Malahan net1zen juga turut berkongsi rasa seb4k apabila melihat satu- satunya anak perempuan arwh Siti Sarah iaitu Talita atau mesra di panggil Dekta men4ngis kerana merindui arwh ibunya itu.

Sementara itu, net1zen juga terharu dengan ketulusan hati Watie yang turut hadir ke kubur arwh Siti Sarah untuk membacakan doa bersama suami dan anak- anak arwh.

Netizen juga merasakan Watie seorang yang sangat baik dan ikhlas kerana sudi menjaga suami dan anak- anak arwh dengan sebaiknya.

Net1zen juga turut mengucapkan terima kasih kepada Watie kerana sudah mencurahkan kasih sayang kepada anak- anak arwh Siti Sarah dan menjadi tempat untuk anak- anak arwh Siti Sarah mencurahkan kasih sayang mereka.

Kehadiran Watie juga menjadi pelengkap kepada keluarga tersebut dan net1zen mendoakan kebahagiaan Watie bersama Shuib dan anak- anak akan berkekalan sampai bila- bila. 

Watie juga sudahpun membuktikan kepada net1zen bahawa anggapan net1zen terhadap dirinya sebelum ini meleset sama sekali dan Watie mampu untuk menjaga Shuib serta anak- anak arwh Siti Sarah dengan baik.

Bertuah sungguh Shuib dan anak- anak dengan kehadiran seorang wanita yang ikhlas dan baik hati seperti Watie.

Sumber: ig shuibsepahtu,HM

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post