Sebaknya 4 Tahun Menanti Zuriat , Isteri Mninggal Bersama Bayi 8 Bulan Dalam Kandungan.

Hasrat pasangan suami isteri menimang cahaya mata pertama selepas empat tahun berusaha memperoleh zuriat rupanya menjadi episod duk4 apabila sang isteri mninggal bersama bayi di dalam kandungannya.

Isteri mninggal berpunca akibat sesak nafas

Menerusi perkongsian TikT0k mrwanchaiofficial77, pihak mereka telah menguruskan jnazah seorang wanita hamil yang mninggal dunia kerana sesak nafas bersama bayinya yang berusia lapan bulan dalam kandungan.

Isteri mninggal, suami gendong jnazah anak

Dalam video tersebut, dapat dilihat yang suami kepada Allahy4rham Nor Ezaty binti Abdul Latif sebak menggendong jnazah bayi mereka yang tidak dapat diselamatkan.

Ahli keluarga yang sama-sama berada di keliling jnazah juga turut tidak dapat menahan tangis diatas pemergian dua insan yang amat disayangi.

Isteri mninggal, empat tahun cuba dapatkan zuriat

Sememangnya ujian hebat yang ditempuhi oleh suami allahy4rham cukup besar kerana kebahagiaan yang dikecapi sekelip mata, bukan satu tetap kedua-duanya sekali.

Difahamkan, pasangan tersebut sememangnya sangat menantikan cahaya mata kerena memang berusaha untuk memperoleh zuriat sepanjang empat tahu berkahwin.

Mengandung, bersalin memang pertarungan nyawa

Menjengah ke ruangan komen, ramai akui sebak melihat melihat situasi berkenaan dan mengucapkan takziah kepada suami dan serta ahli keluarga allahy4rham.

Mereka juga menyatakan bahawa proses kehamilan dan bersalin merupakan satu pertarungan nyawa buat isteri dan memang ada risik0 untuk kehilangan.

Sebak dapat tahu mereka dah tunggu 4 tahun untuk cahaya mata

Syahid buatmu bidadari syurga

Semoga allahy4rham ditempatkan dalam kalangan orang-orang beriman dan sama-sama menuju ke syurga dengan anak yang belum sempat bernafas di dunia.

Sumber: TikT0k mrwanchaiofficial77, OMM

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post