"Kalau Rapat Lari Dah Ustaz"Uqasha Senrose Ditudvh Tak Jaga Jarak Bila Bergambar Dengan UIA . Kamal Adli Tegur Kalau Isteri Buat Silap

pelakon Uqasha Senrose berkongsi foto bersama Azhar Idrus menjadi bualan ramai apabila dia did4kwa tidak menjaga batas dan bergambar terlalu rapat dengan pend4kwah terkenal berkenaan.

Enggan memanjangkan isu berkenaan, Uqasha atau Nik Zaris Uqasha Nik Sen, 31, menjelaskan dia tahu batasnya sebagai seorang wanita dan foto itu tidak menggambarkan situasi sebenar.

Uqasha sebaliknya memberitahu sudut dan sisi gambar yang dilihat membuatkan mereka kelihatan rapat walaupun sebaliknya.

"Orang kanan kiri tolak jadi tak seimbang kami berdua Ya Allah hai.

"Tak perlu kot mulut itu memandai kalau tak ada dekat tempat itu. Sudut dan sisi awak tengok itu nampak macam itu. Saya tahu batas saya," katanya.

Uqasha menjawab perkara itu di ruang komen hantaran Instagram miliknya bagi membalas semula tuduh4n pengikutnya.

Menerusi foto yang dikongsikan itu juga memaparkan Uqasha mengenakan jubah berwarna krim berdiri di sisi Azhar sambil dikelilingi orang ramai.

Bagi memuaskan hati semua pihak, Uqasha turut memuat naik foto sama dalam sudut berbeza bagi menampakkan perbezaan jarak yang dijaga semasa bergambar dengan pend4kwah tersebut.

"Ini dari sisi lain, tak nak orang fitn4h cakap saya rapat tak tentu fasal, macam-macamlah manusia ini," luahnya.

Sementara itu, suami Uqasha iaitu pelakon Kamal Adli pula memberitahu dia akan menegur isterinya itu jika dia melakukan kesal4han.

"Sabar yang lain, kalau rapat sangat saya yang tegur siap-siap dah. Itu angle kamera sahaja, jangan mudah nak menaip itu ya.

"Kalau rapat sangat pun, lari dah ustaz itu. Dahlah cukuplah korang. Apa pun ustaz terbaik, insya-Allah," ujarnya.

Sumber:HM

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post