Share Video Bermesraan Ketika Pandu Kereta , Sekali Netizen Tolong Tag PDRM DAN JPJ.

Video tular menunjukan satu pasangan dipercayai suami isteri bermesraan ketika sedang memandu kenderaan telah menjadi topik perbualan di media sosi4l.

Motif konten macam ni?

Menerusi posting yang dimuat naik semula akaun Malaysia Most Viral, video tersebut telah disertakan dengan kapsyen seakan memerli golongan ‘single’ kerana tidak dapat duduk berpeluk ketika sedang berada di dalam kereta kerana belum halal.

Suami isteri bermesraan ketika pandu kereta

Dapat dilihat yang wanita berkenaan telah menyandarkan badannya kesuami sambil sebelah tangan lelaki itu mengendali stereng kereta manakala sebelah lagi memeluk isterinya.

Video berkenaan juga dirakam dari arah penumpang sebelah kiri dan dikongsikan kepada umum.

Ramai tag PDRM dan JPJ di video suami isteri bermesraan

Walau bagaimanapun, netizen di media sosi4l lebih ‘tertarik’ untuk menyeru pihak P0lis Diraja Malaysia (PDRM) dan 

Jabatan Pengankutan Jalan (JPJ) kerana pasangan tersebut dilihat telah melakukan kesalahan ketika sedang memandu.

Mana tidaknya, penumpang wanita diperhatikan tidak menggunakan tali pinggang keledar dengan betul manakala pemandu lelaki pula seakan tidak begitu fokus kepada pemanduan kerana sebelah tangan memegang isterinya.

Macam tak pakai seatbealt je

Bukan tak elok ke tunjuk kemesraan macam tu?

Ada juga yang menegur tindakan pasangan suami isteri itu memandangkan terlampau menunjuk kemesraan kepada umum sedangkan banyak ceramah telah menegaskan bahawa perkara tersebut tidak begitu elok dipertontonkan kepada orang ramai.

“Pastu buat konten kata di4niaya pihak berkuasa”

Walau bagaimanapu, video asal yang dikongsikan pasangan tersebut tidak dapat dikenalpasti bila tarikh sebenar ia dimuat naik ke media sosial serta motif sebenar tindakan terbabit.

Boleh jadi, mereka sekadar ingin bergurau dan mengusik golongan belum berumah tangga supaya ‘terinspirasi’ untuk bernikah sekaligus dapat bermesraan seperti mereka.

Sumber: X Malaysia Most Virall,OMM

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post