Syukur Anak Dan Isteri Sihat , Azmi Saat Luah Penghargaan Buat Semua"Belum Nampak Ada Kuning"

Selamat bergelar bapa pada Isnin lalu selepas isterinya melahirkan seorang bayi perempuan, Azmi Saat meluahkan rasa syukur malah berterima kasih kepada semua yang banyak membantunya dari awal keh4milan.

Luah Azmi lagi menerusi media sosialnya, dia dan isteri yang sudah pun dibenarkan pulang ke rumah amat berterima kasih pada semua.

Bukan itu sahaja bahkan Azmi juga turut berkongsi perkembangan terkini buah hatinya, Khalisa yang kini sihat dan tidak menunjukkan tanda-tanda mempunyai masalah demam kuning.

“Saya, isteri dan Khalisa masih di hspital. Insya-Allah kejap lagi dah boleh balik.

“Alhamdulillah Khalisa dan ibu sihat. Khalisa belum nampak ada kuning. Harap-harap dia akan terus sihat.

“Sedang duduk sementara tunggu masa untuk keluar, tiba-tiba dapat lawatan dari pihak pengurusan UKMSC. Siap bawa hadiah lagi.

“Terima kasih banyak-banyak atas layanan yang sangat baik tak kira doktor, jururawat dan semua pekerja di sini. Kami sangat menghargainya,” kongsinya.

Allah rezekikan bertemu dengan d0ktor hebat

Melalui perkongsiannya, Azmi turut berterima kasih kepada d0ktor yang membantunya dari awal kehamilan sehinggalah menyambut kel4hiran bayi perempuannya pada Isnin lalu.

Detik pertemuan yang tidak disangka-sangka bersama Prof Azurah, seperti yang dikongsikan oleh Azmi rupanya menjadi asbab rezeki hebat dari Allah SWT.

“Antara keajaiban Tuhan yang saya dan isteri dapat rasai adalah bertemu dengan wanita hebat yang berada di sebelah isteri itu. Beliau adalah pensyarah dan pakar perunding kanan Obstetrik dan Ginekologi (O&G) di PPUKM. 

Beliaulah yang bertanggungjawab memeriksa kandungan sampailah membuat pembed4han untuk isteri saya melahirkan puteri kami.

“Semasa dalam perjalanan balik, Prof Azurah maklumkan sekiranya saya dan isteri berhasrat untuk buat IVF, beliau sedia membantu. Tanpa disangka rupanya Prof bantu saya bukan untuk urusan IVF tapi terus ke urusan mengandung. Hehehe.

“Kalaulah kalian tahu betapa baiknya layanan Prof kepada kami, pasti kalian turut merasakan betapa kami bersyukur dengan apa yang Allah rezekikan kepada kami. 

Ia benar-benar keajaiban Tuhan untuk kami. Terima kasih dari lubuk hati kami yang paling dalam buat Prof Azurah dan pembantu-pembantunya.

“Semoga Allah limpahkan keberkatan kepada kalian, peroleh kejayaan dan kesejahteraan di Dunia, bahkan lebih lagi di Akhirat nanti,” tulisnya lagi.

Terdahulu, Azmi dan isterinya, Nazirah Mohammad selamat menimang cahaya mata kedua mereka pada 6 November lalu selepas pemergian anak pertama, Khairul Afnan pada tahun 2020 kerana mempunyai masal4h pernafasan selepas lahir.

Sumber:HM

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post