Temui Aj4l Selepas Dilangg4r Pemandu Usia 16 Tahun , Repost Pemuda Di TikT0k Buat Ramai Sebak.

‘Repost’ TikT0k  yang dibuat oleh seorang pemuda m4ut bersama bakal tunang selepas motosikal dinaiki mereka dir3mpuh sebuah kereta yang dipandu remaja lelaki berusia 16 tahun di Jambatan Pulau Pinang pada awal pagi Sabtu undang sebak ramai.

Menerusi hantaran tular dimuat naik pengguna, arwh dikenali Nabil Zikry dilihat ‘repost’ perihal kemati4n di media sosi4l miliknya dengan harapan agar segala aib yang dilakukan disimpan rapi.

“Seandainya aku mninggal dalam waktu terdekat atau akan datang, aku mohon simpanlah aibku.

“Semoga Allah lembutkan hati orang-orang yang berada di sekelilingku untuk memaafkan kesalahan aku,”repost-nya semula.

Ada orang tu next week nak tinggal kita…

Warganet turut berkongsi beberapa Insta Stories yang dimuat naik oleh bakal tunang arwh dikenali Sabrina dengan mengatakan Nabil bakal pergi meninggalkan dia pada minggu depan.

Salam takziah…

Rata-rata wargnet turut sebak mengenangkan nasib pasangan tersebut dan tidak henti mengucapkan salam takziah dan sedek4hkan al-Fatihah buat mereka berdua.

Difahamkan, arwh dan kekasih dikatakan bakal melangsungkan pertunangan pada Disember nanti.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Seberang Perai Tengah Asisten Komisioner Tan Cheng San berkata, impak daripada pelangg4ran tersebut telah menyebabkan dua mngsa yang merupakan seorang lelaki dan wanita m4ut di tempat kejadian.

“Siasatan awal mendapati kemal4ngan jam 2.30 pagi itu berlaku apabila remaja itu yang datang dari arah Pulau menuju Perai disyaki mel4nggar bahagian belakang lori.

“Ekoran pelanggaran itu menyebabkan kereta yang dipandu hilang kawalan sebelum melanggar motosikal yang dinaiki lelaki dan pembonceng wanita yang menyebabkan kedua-duanya mengalami cedera par4h lalu mningg4l dunia di lokasi kejadian.

Tambah Tan lagi, pemandu yang baru sahaja berusia 16 tahun itu mengalami cedera ringan manakala pemandu lori tidak mengalami sebarang kecederaan.

M4yat kedua mngsa  dibawa ke Unit F0rensik Hspital Seberang Jaya (HSJ) bagi proses bedah siasat manakala pemandu kereta dit4han reman bagi membantu siasatan.

Sumber: TikT0k @nanabiy._,OMM

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post