"Kau Rasa Seronok Bila Orang Hin4 Cac1 Mak1 Aku"Lama Berdiam Izreen Azminda Hilang Sabar Dan Dakwa Intan Saleh Meroy4n

Intan Saleh, bekas isteri pemuzik Ude Wahid telah memberikan kenyataan berhubung 1su saman yang dikemukakan oleh bekas suaminya itu dan isteri, Izreen Azminda.

Kata Intan, kadang kala dia menulis di media sosi4l tanpa tujukan kepada sesiapa namun pihak sebelah sana did4kwa mengambil kesempatan untuk memfailkan saman kerana tahu dia tidak mampu melawan.

Tidak berdiam diri, nampaknya Izreen Azminda membidas kenyataan tersebut dan dilihat sudah hilang sabar selepas berdiam diri untuk tempoh yang agak lama.

Kata aktres itu menerusi Instagram story, selama ini dia berdiam kerana mengh0rmati permintaan suaminya namun dia kini sudah tidak tahan dengan Intan yang did4kwa ‘tunjuk baik’ kerana mampu menagih simpati orang ramai.

Berdasarkan kemas kini di Instagram Izreen itu, dia telah mengemukakan beberapa tangkap layar bukti yang mempamerkan bahawa Intan memang memerli dan menyindir dia serta suami.Izreen turut berkata Intan seperti sengaja menimbulkan kemarahan orang ramai terhadapnya hanya kerana dia mampu untuk mendapatkan simpati.

Bukan itu sahaja, menurut Izreen k3s tersebut menjadi panjang kerana pihak Intan gag4l memberikan kerjasama penuh antaranya tidak membuka pintu apabila pihak peguam aktres tersebut datang untuk memberikan notis m4hkamah.Tambah Izreen, dia tidak pernah mengg4nggu Intan sepanjang enam tahun mendirikan rumah tangga bersama Ude namun tahu bahawa bekas isteri suaminya itu ada mencanang cerita tentangnya kepada orang lain.Sumber : Hm

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post