"U Lempang , Cekik Masa I Mengandung" Influencer Dakwa Di Cer4i Talak 3 , Lafaz Taklik Jatuh Masa Suami Main Kayu Tiga?"

Pempengaruh media sosi4l dan usahawan, Hajar Hanif mendakwa status sebagai isteri kepada Mikhail Issaq sebenarnya sudah lama berakhir selepas jatuh lafaz taklik cer4i talak tiga.

Menerusi hantaran di TikT0k, Hajar mendakwa sudah bertahun lamanya jatuh cer4i talak tiga namun perkara itu baru diketahui baru-baru ini (tidak dijelaskan tarikh sebenar).

Dah lama jadi janda?

Dakwa Hajar, Mikhail pernah melafazkan sekiranya sekali lagi dia kant0i curang dan bemesra dengan perempuan lain akan serta merta jatuh talak tiga.

Assalamualaikum semua, innalillahiwainnailaihirajiun.

Tak pernah sangka ini takdir saya. Dan lebih par4h, kegiatan si dia ni dah bertahun tahun. Dan dah bertahun saya sebenarnya mungkin dah jatuh talak 3 .Tapi saya baru sahaja tahu beberapa hari ini.

Si dia pernah lafaz di saat selepas kantoi kegiatannya setelah 1 hingga 3 bulan bernikah pada tahun 2017, dia berlaku cur4ng dan berbukti kukuh, saya nak meninggalkan si dia dan dirayu untuk menerimanya kembali.

Atas sebab cinta dan sayang, saya menerimanya kembali. Saya dijanjikan dan dilafaz, ‘kalau saya curang, ada n4fsu pada mana-mana perempuan, ada perasaan suka, cubaan menggat4l atau apa apa berkaitan perempuan lepas ini, kita j4tuh tal4k 3.’

Dan saya dengan naifnya berpegang kepada apa yang dilafaz itu dan percaya si dia akan sentiasa setia dan menyayangi saya dengan tulus ikhlas seperti yang dilihat di 

sosi4l media sehinggalah diketahui beberapa hari lepas bahawa kegiatan jij1knya tentang wanita sudah dilakukan bertahun tahun lamanya.

Menerusi video yang dimuat naik, Hajar mend4kwa Mikhail telah menampar, mencekik dan menolaknya hingga jatuh ketika sedang hamil.

Kau ingat aku nak kesian ke? Rasa nak sepak.

Pergi trec & m4buk?

Susulan peristiwa itu, Hajar menyatakan dia hidup dalam trauma selain keadaan kesihatannya makin merosot. Hajar turut mend4kwa Mikhail mengugut untuk mengambil hak penjagaan anak-anak daripada dirinya.

Dalam pada itu, Hajar turut meminta bantuan orang ramai untuk menghantar rakaman video yang memaparkan kegiatan sosial Mikhail di kelab malam.

Hal ini menyebabkan hidup saya tr4uma dan kesihatan saya merosot. Pihak dia mengugut untuk mendapatkan hak penjagaan anak setelah kantoi kegiatan h4ram yang dilakukan secara bertahun tahun lamanya dan masih play victim.

Saya minta tolong sangat supaya sesiapa yang pernah ter4niaya dan pernah menjadi mngsa si dia (s3ks atau sebagainya) untuk tampil memberitahu kegiatannya yang lain yang mungkin belum diketahui.

Sesiapa yang pernah nampak si dia ke club malam, m4buk & bersama perempuan, tolong sangat share pada saya di DM. Sebab saya dah dapat beberapa bukti dari DM. 

Dia mengugut untuk mengambil anak dan pastikan saya tak dapat hak penjagaan anak anak.

Sumber: Ig , oh bulan

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post