Isteri Mninggal 2 Minggu Sebelum Majlis , Pengantin Lelaki Sanding Sendiri Buat Ramai Sebak

Seorang pengantin lelaki sanding sendiri apabila isteri yang sudah setahun dinikahinya mninggal dunia dua minggu sebelum majlis resepsi mereka.

Tersenyum di pelamin seorang diri

Menerusi perkongsian di TikT0k milik Ewansani84, pengantin lelaki dipercayai berasal dari United Kingdom telah bersanding sendirian dengan lengkap memakai pakaian songket dan majlis berjalan dengan adat Melayu.

Pengantin lelaki sanding sendiri baru kehilangan isteri

Ternyata, isteri yang sudah setahun dinikahi di Jepun dikenali sebagai Nur Farah Asykin Mohd Saleh, 35 telah mninggal dunia dua minggu sebelum majlis resepsi tersebut disebabkan k4nser limfoma.

Pengantin lelaki sanding sendiri mahu majlis diteruskan

Yang ada di majlis nampak ketabahan suami arwh

Momen ambil baju di butik buat ramai sebak

Dalam pada itu, momen sewaktu pengantin lelaki dikenali sebagai Daniel mengambil baju untuk hari persandingannya telah menjadi perhatian apabila dia kelihatan sebak sewaktu memegang busana yang sepatutnya digayakan isteri.

Menerusi posting yang dibuat akaun kutiqandaman, allahy4rham pengantin ada beberapa kali memberitahu tentang perkembangan kesihatannya ketika majlis semakin hampir.

Ternyata, Allah S.W.T lebih menyayanginya dan tidak sempat untuk menyarung baju yang sepatutnya digayakan di majlis resepsi tempoh hari.

allahy4rham Farah yang masih kuat mengukir senyuman walaupun telah kehilangan isteri yang sudah setahun dinikahinya.

Mereka juga turut mendoakan agar Daniel kuat menempuhi ujian hebat ini dan allahyarham pengantin perempuan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman.

Semoga allahyarham ditempatkan dalam kalangan orang beriman

Sumber: TikT0k Ewansani84, kutiqandaman

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post