Selepas Diuji Keguguran 2 Kali ,Fida Ibrahim Selamat Lahirkan Cahaya Mata Sulung

Selepas hampir tiga tahun mendirikan rumah tangga, pelak0n dan penyanyi, Rafidah Ibrahim telah selamat melahirkan cahaya mata sulung pada Rabu.

Khabar gembira itu dimaklumkan oleh suaminya, Shahzemir Shahzulkarib menerusi sebuah hantaran di Ig.

“Alhamdulillah. Isteri saya telah selamat melahirkan anak sulung kami, bayi lelaki tengahari semalam tanggal 6 Rejab 1445 bersamaan 17 Januari 2024,” tulisnya.

Dalam pada itu, Shahzemir turut merakam ucapan perhargaan buat semua pihak yang telah mendoakan kesejahteraan isteri dan anaknya itu.

“Syukur dan terima kasih buat semua yang sentiasa mendoakan kebaikan buat kami sekeluarga,” ujarnya lagi.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata net1zen dan rakan artis turut tumpang gembira selain turut mendoakan semoga Rafidah dan anaknya sentiasa berada dalam keadaan baik.

“Alhamdulillah, tahniah Rafidah dan suami.

“Selamat berpantang.

“Alhamdulillah. Anugerah terindah.

“Alhamdulillah, barakallah. Semoga menjadi cahaya mata kebanggaan agama dan keluarga. Menjadi anak yang soleh dan sihat selalu,” antara komen-komen netizen.

Sekadar informasi, Faridah atau lebih mesra disapa Fida telah mendirikan rumah tangga dengan Shahzemir yang juga pengurusnya ketika aktif dalam karier seni pada 6 Mei 2021 di Masjid Jamek Kampung Baru Kuala Lumpur.

Fida sebelum ini pernah mengalami kegugur4n sebanyak dua kali sebelum berkongsi mengenai kehamilan ketiganya pada November lalu.

Sumber: Ig 

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post